Ultimul meci din 2020 a mai pus un punct în contul Progresului Ezeriş

Echipa de fotbal Progresul Ezeriş a încheiat toamna competiţională cu o remiză albă. În etapa a 10-a, prima a returului şi ultima din acest an, Ezerişul a primit la Caransebeş replica arădenilor de la Progresul Pecica. Meciul de pe Stadionul Municipal a consemnat un joc de angajament, cu o mare risipă de efort din partea ambelor echipe, dar fără ocazii concretizate pe tabela de marcaj. Partida s-a încheiat fără goluri, iar Ezerişul şi Pecica şi-au mai pus câte un punct în cont. Remiza nu l-a mulţumit însă pe Lucian Dobre, antrenorul formaţiei cărăşene.

“Am avut câteva ocazii monumentale, dar din punctul de vedere al antrenorului îmi doream ca în meciul de azi pressing-ul ultraofensiv să funcționeze cât mai bine. Îmi doream să recuperăm mingea cât mai aproape de poarta adversă, dar nu a funcționat așa cum a trebuit. Probabil a fost și din cauza suprafeței de joc. Nu am fost mulțumit, fiindcă nu am înscris. Eu nu sunt pe deplin mulțumit, mulțumit o să fiu doar când o să antrenez o echipă în Liga Campionilor. Eu sunt bucuros că am întâlnit un grup unit, niște frați cu inimă mare, care se respectă reciproc. Sunt bucuros că i-am întâlnit și că i-am antrenat în această perioadă, îi admir și îi respect. Noi am încercat să îmbunătățim jocul, care are de suferit și în atac și în apărare. Am încasat peste 20 de goluri în timpul derulării a zece etape, mi se par foarte multe, în comparație cu cele marcate. O să trebuiască să schimbăm acest raport, iar dacă eu voi rămâne în continuare sunt sigur că așa vom face, deoarece acești copii își doresc să devină mai buni. Nu o să luăm vacanță, urmează până după 15 decembrie câte trei antrenamente pe săptămână, deoarece nu-mi doresc să o luăm de la zero cu pregătirea. Rămânerea mea la echipă depinde de mai multe aspecte, nu e vorba doar de antrenor și conducere aici. După cum mă știe toată lumea eu sunt perfecționist, la mine nu e valabilă varianta «merge și așa »”, a concluzionat antrenorul Lucian Dobre.

La finele toamnei competiţionale, nou-promovata Progresul Ezeriş se află pe locul 9 în clasamentul seriei a 8-a, cu doar cinci puncte adunate din 10 întâlniri. În ultimele trei etape, ezerişenii au fost antrenaţi de tehnicianul Lucian Dobre, care a înregistrat deocamdată două egaluri şi o înfrângere pe banca Progresului. (Foto: ACS Progresul Ezeriş)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + one =