Fotbalistele echipei ACS Banat Girls au pierdut duelul cu Universitatea Galaţi

În Liga I de fotbal feminin, ACS Banat Girls a disputat ultimul joc pe teren propriu din acest an. Pe terenul sintetic din Valea Domanului, fetele din Banat au primit replica Universităţii Galaţi, una dintre echipele angajate în lupta pentru faza play-off a primului eşalon. Deşi a dat o replică bună gălăţencelor, formaţia reşiţeană a fost nevoită să se recunoască învinsă, după un joc dinamic şi relativ echilibrat.

Universitatea Galaţi s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Valeria Postol şi Alexandra Hilohe, în minutele 44 şi 55, golul de onoare al gazdelor fiind înscris de Adelina Ion, în minutul 50 al partidei. Deşi reşiţencele n-au luat puncte din acest joc, antrenorul Daniel Amariei s-a arătat mulţumit de atitudinea elevelor sale.

“Am avut ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, am vrut să lăsăm o impresie plăcută. Cred că am făcut un joc bun, din păcate rezultatul n-a fost în favoarea noastră. Le felicit pe fete pentru dăruirea de care au dat dovadă, deoarece efectiv astăzi am dat totul pe teren. Am întâlnit o echipă foarte bună, care a venit după nişte rezultate surprinzător de bune. Şi-au revenit după un început ezitant de campionat. Noi am venit după o înfrângere la Piroş, dar astăzi cred că am avut un moral foarte bun şi poftă de joc. Mai avem o etapă în deplasare, după care vom vedea ce facem în play-out”, a declarat Daniel Amariei.

Se vede din nou o creştere în jocul echipei reşiţene, a apreciat la rândul său Daniel Surdu, preşedintele grupării sportive ACS Banat Girls.

“Sunt mulţumit de jocul de astăzi al fetelor, începem să ne revenim după accidentările pe care le-am avut şi încet-încet începem să demonstrăm că jucăm fotbal la nivelul mare, de Liga I. Cred că fetele au dat tot ce au putut în teren, echipa Universitatea este o echipă titrată, anul trecut era pe locul doi, cu mari şanse pentru Champions League, în momentul când a fost îngheţat campionatul. Am făcut o figură frumoasă şi sperăm să facem figuri frumoase în continuare.”

După etapa a 10-a, ACS Banat Girls se află pe locul 9 al clasamentului, cu 6 puncte în cont. Pe 19 noiembrie, în ultima rundă din acest an, fetele din Banat vor juca pe terenul formaţiei Universitatea Alexandria.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + five =