Suspectat de șantaj, directorul de la Ambulanța Caraș-Severin a ajuns în arestul poliției

Suspectat de șantaj, directorul de la Ambulanța Caraș-Severin a ajuns în arestul poliției

În urma audierilor ce au avut loc miercuri după-amiază  la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, Adrian Truică a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de sâvârșire a infracțiunilor de șantaj și de constituire de grup infracțional organizat, din care au făcut parte alți trei angajați ai Serviciului, respectiv un medic și doi șoferi.

În cursul zilei de astăzi, directorul Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin va fi prezentat procurorului de caz care va decide dacă îl va prezenta judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă ori va lua o altă măsură preventivă mai ușoară. Este vorba de control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Reamintim că Adrian Truică a fost reținut, în cursul zilei de ieri, în urma unei intervenții a procurorului și ofițerilor D.I.I.C.O.T., Biroul Teritorial Caraș-Severin și a ofiţerilor de Poliţie Judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin.

Potrivit oamenilor legii, Truică a șantajat o femeie  cu care avusese o relație, pentru a continua să se întâlnească cu el.

„Începând cu luna februarie 2019, la sfârșitul relației dintre cei doi, conform mesajelor de amenințare trimise de către suspect, medicul împreună cu cei doi şoferi au urmărit persoana vătămată, în oraș, chiar în timpul serviciului. În cursul lunii martie 2019 suspectul a amenințat-o prin mesaje spunându-i că deține filmări în ipostaze nud cu persoana vătămată, și că o poate face de rușine cu aceste imagini”, se arată în comunicatul D.I.I.C.O.T.

Pentru că femeia nu a cedat presiunilor la care a fost supusă, Adrian Truică a continuat să o amenințe, și chiar l-a sunat pe fostul soț al acesteia, spunându-i despre imaginile respective și  că dacă dorește le poate folosi să obțină custodia fiului părții vătămate. Mai mult, femeia a fost oprită în trafic de către suspectul care a venit însoțit de o altă persoană, proferând amenințări la adresa ei, iar în luna octombrie,  Adrian Truică l-a contactat pe șeful femeii, solicitându-i să îi desfacă contractul de muncă și făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă.

Foto: Facebook