Surpriză uriaşă pentru reşiţeni: Kusturica, Doro Pesch şi U.D.O. vin la Custom Reşiţa 2019!

76bfd47389284afa13cae663f5eb5724

Începutul de săptămână vine cu o veste bună pentru reşiţeni. Primăria Reşiţa a dat publicităţii numele trupelor care vor urca pe scena Festivalului „Custom Reşiţa 2019” în perioada 5, 6, şi 7 iulie. Doro Pesch, U.D.O, The Rasmus, Masive Wagons, Emir Kusturica, Alex Calancea şi Altenosfera vor încinge atmosfera din Poiana Golului. Mai mult decât atât, în această perioadă, până în 15 martie preţul abonamentului pentru cele trei zile de festival este de 150 de lei, urmând ca după această dată biletul să coste 250 de lei. Abonamentele se pot achiziţiona de pe iabilet.ro.

Dacă despre Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra se vorbea încă de săptămâna trecută, legendarii Doro şi U.D.O. sunt o adevărată surpriză pentru rockerii reşiţeni.

„CUSTOM Reșița” este povestea omului liber care simte și gândește, care nu este îngrădit de norme, care redescoperă o nouă legătură cu muzica de calitate și natura, deasupra unui oraș industrial, care este în plin proces de CUSTOMizare. Este un eveniment care nu ține cont de concurență și nu este reticent față de ea, din contră, o acceptă ca upgrade de țară! Generațiile noi sunt “în vizor”, încurajate de valori reale: părinți și părinti ai părinților, generații diferite la un loc, împărtășind nu doar muzică, ci mai ales experiență, indiferent de trend, stil sau vârstă. Urcăm un public urban într-un mediu natural, înconjurat de activități creative și trupe de rock care au creat istorie”, spun organizatorii. (Foto: pinterest.es)