Custom Reşiţa 2020 a fost pus pe pauză de organizatori

custom

Organizatorii Custom Reşiţa 2020 au postat în urmă cu câteva ore, pe reţelele de socializare, un mesaj prin care anunţă faptul că evenimentul va fi amânat: „zilele astea ar fi trebuit să venim spre voi cu o veste bună, însă anul acesta punem o pauză pentru Custom Reșița. E momentul să fim solidari cu semenii noștri și să ne alăturăm deciziilor altor evenimente de a-și amâna programul. Ne pare rău, însă sănătatea publică e mai importantă acum decât orice.Stay safe & keep rocking! “

Mai mult decât atât, la nivelul municipiului s-au mai luat şi alte măsuri, activitatea la Bazinul Olimpic din Reșița, fiind suspendată în perioada 11 martie – 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii perioadei în funcție de evoluția situației la nivel național.

Beneficiarii cursurilor de inițiere, de perfecționare, cursurilor de aquagym și agrement (copii, adulți și persoane vârstnice), pentru care au fost plătite deja abonamentele, vor fi reprogramați de comun acord la o dată ulterioară, ținând cont de orele neefectuate.

De asemenea, la Cinematograful Dacia au fost suspendate spectacolele de animație pentru copii până la reglementarea situației, iar cinematograful va funcționa la capacitate redusă a sălii, sub 100 de persoane.