S-au pus în vânzare abonamentele Early Bird pentru Custom Reșița 2023

custom-2023

Începând de astăzi, reșițenii pot luat bilete pentru cea de a doua ediție a Festivalului Custom 2023. Organizatorii nu au dat publicității programul complet al evenimentului, singura certitudine fiind concertele celor de la Altar, Celelalte Cuvinte și Bucovina.

Abonamentele sunt la preț promoțional de 185,41 de lei și în număr limitat. Acestea se pot achiziționa aici: https://www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-festival…/

„Dealul Golului o să răsune din nou, pentru că nu putem lăsa CUSTOM să fie doar o amintire frumoasă! Așa că ne pregătim cu un line-up ce cuprinde artiști din noul val dar și din vechea gardă, bikeri din toate colțurile lumii, concursuri, artă, natură. Voi să v-aduceți doar prietenii, geaca de piele și bocancii. Dacă-s prăfuiți de prin șantierele din oraș, nu ne deranjează, noi știm mai bine… Și pentru că se împlinesc 20 de ani de MC Trust în România, dublăm forțele și declarăm că zilele de 13, 14 și 15 iulie sunt rezervate oficial pentru Custom Reșița 2023 și Romanian West Bike Week“, au transmis organizatorii festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + two =