Supărată că nu a fost invitată la o petrecere, o reșițeancă și-a agresat vecinii, apoi a chemat jandarmii

duba jandarmi

Duminică seară, dispecerul de serviciu al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin a fost sesizat de o femeie, C.D., în legătură cu faptul că pe Strada Turturelelor din Reșița ar fi avut loc o altercație între vecini.

Echipajul de intervenție s-a deplasat la fața locului, unde, în urma declarațiilor făcute de persoanele implicate, a reieșit faptul că numiții C.D. și C.I., mamă și fiu, i-au agresat pe cei doi frați gemeni, vecinii lor, care își serbau ziua de naștere, pe motivul ca au dat muzica prea tare, dar și ca nu au fost invitați și ei la petrecere.

„Agresorii, după ce au l-au lovit cu «pumnii și picioarele» pe unul dintre frați, iar celui de-al doilea i-au «băgat mâna în gât» , au anunțat forțele de ordine, sesizând faptul că au probleme cu vecinii. La fața locului s-a încercat să se ia legătura cu cei care au făcut sesizarea, dar aceștia aveau ușa locuinței închisă. În jurul orei 3.30, femeia a sunat din nou să reclame faptul că vecinii săi tulbură ordinea publică. De această dată cele sesizate s-au confirmat, iar cei doi frați au fost sancționați cu 1.000 de lei fiecare, în timp ce verișorul lor, cu 200 lei“, se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei.