La presiunea opiniei publice, şeful ZOO Reşiţa a demisionat din funcţie

gabriel stanuca

Primăria Municipiului Reșița își exprimă regretul față de situația creată în data de 12 iunie la Grădina Zoologică prof. „Ioan Crișan“, cu ocazia desfășurării festivității de sfârșit de an școlar a clasei pregătitoare din cadrul Colegiului Național „Traian Lalescu“.

„Totodată municipalitatea își cere scuze public copiilor, părinților și tuturor celor care au luat parte la eveniment și ia act de demisia domnului Gabriel Stănucă, șef-serviciu în cadrul Serviciului pentru Administrarea Grădinii Zoologice prof. «Ioan Crișan». Sperăm ca acest incident nefericit să nu umbrească activitatea și eforturile Primăriei Reșița în administrarea Grădinii Zoologice, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Amintim că în cursul zilei de miercuri, un grup numeros de elevi, însoţiţi de profesorii lor, au fost surprinşi la Grădina Zoologică de ploaia torenţială şi cu grindină ce s-a abătut asupra municipiului. Copii s-au ascuns care cum au putut, în condiţiile în care în zonă se află o sală pentru conferinţe de presă, dar care era încuiată  în acel moment, iar cheia se afla la Gabriel Stănuca. În urma reacţiilor de indignare a părinţilor şi dascălilor, Stănuca a procedat întocmai, prezentându-şi demisia