Start perfect în 2020 pentru CSM Reșița: 4-1 în deplasarea de la Tg.-Jiu

FOTBAL

Reluarea returului Ligii a II la Fotbal a consemnat o victorie pentru jucătorii antrenați de Dorinel Munteanu. În deplasarea de la Tg. Jiu, rossonerii s-au impus categoric în confruntarea cu Pandurii, echipă aflată pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 8 p și, practic, fără nicio șansă de a evita retrogradarea.

Reșița a început jocul cu doar patru jucători titulari în prima parte a campionatului, „Neamțul“ mizând pe experiența noilor veniți la echipă în pregătirea din iarnă.

Gazdele au deschis scorul, în min. 43, din lovitură de la 11 m, prin Tănăsoiu, faultat de Laurențiu Rus, care a primit și cartonașul galben.

După pauză, meciul a fost la discreția oaspeților. În min. 60 a egalat Dat, iar în min. 71 Breșneni a înscris pentru 2-1.

În min. 88 gazdele au rămas în 10 jucători, Cotolan primind al doilea cartonaș galben. De acest lucru au profitat reșițenii care în min. 89 și 90 au înscris prin Breșneni, respectiv Astafei.

CSM Reșița: Cobrea – Rus, Dudea, Erichot, R. Ispas – C. Cristea, Breşneni, Dat – Dodoi (Luboya 53′), Laurențiu. Buş (Astafei 63′) – D. Ene (F. Dobre 90+1′)