Solicitarea Inspectoratului General de Aviație pentru realizarea infrastructurii Unității Speciale Caransebeș, pe masa consilierilor județeni

elicopter smurd 2 e1640359544911

În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Județean Caraş-Severin se va discuta solicitarea Inspectoratului General de Aviație pentru preluarea unui teren de peste 3.200 de metri pătrați în Caransebeș. Inspectoratul General de Aviație, structură a Ministerului Afacerilor Interne, intenționează realizarea infrastructurii Unității Speciale de Aviație Caransebeș, necesară desfășurării activităților specifice.

În acest sens, a fost identificat un teren în suprafață de 3.252 mp, parte din imobilul (teren în suprafață de 1.207.490 mp) înscris în cartea funciară nr. 37707 Caransebeș. Terenul în suprafață de 3.252 mp este identificat în Planul de amplasament și delimitare a imobilului cu nr. cadastral 37707 Caransebeș, urmând a fi dezmembrat în vederea transmiterii din domeniul public al județului Caraș-Severin în domeniul public al statului român.

Reamintim că din luna decembrie a anului trecut, la Caransebeș funcționează un punct aero-medical important pentru zona de Vest. Elicopterul, cu o valoare de aproximativ 8 milioane de euro este deservit de piloți de la IGAv, de cinci medici și opt asistenți de la Spitalele din Caransebeș, Timișoara și Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − nineteen =