Romeo Dunca are în vizor Direcţia Judeţeană de Drumuri şi pe Aquacaraş

Romeo Dunca 55

Cu toate că mai are de aşteptat până să preia mandatul de preşedinte, Romeo Dunca, cel care va conduce Consiliul Judeţean Caraş-Severin pentru următorii patru ani, a făcut o primă vizită instituţiei.

Acesta declară că, în urma unei scurte analize, a depistat că sunt departamente care în ani întregi de existență nu au produs nimic concret. „Dar ce e mai grav e că am înţeles un mod perfid de cheltuire a banilor publici astfel încât răspunderea să iasă din sfera conducerii CJ. Direcția de drumuri, de exemplu, e de fapt un simplu intermediar. Primește fonduri si se ocupă de distribuirea lucrărilor către terți astfel încât răspunderea să nu mai fie la nivelul șefului CJ. O schemă simplă, de grădiniță, a celor ce au trăit într-o bulă de sticlă crezând că sunt stăpânii inelelor“, a declarat Dunca.

Romeo Dunca a ţinut să adauge că săptămâna aceasta se va îndrepta şi spre societatea Aquacaraș, care din punctul său de vedere este „o altă sursă de scurgeri de bani după aceeași logică“. „Aştept timp de două săptămâni după înmânarea mandatului, ca toţi angajaţii care au cunoştinţă de nereguli întâmplate în ultimii zece ani să le sesizeze pe o coală de hârtie. Le voi colecta personal în timpul activității viitoare care va începe după preluarea mandatului. Va fi important să înțeleg foarte bine situaţia pentru a putea corecta şi aduce aceasta instituție la transparența și performanța necesară atingerii noului obiectiv“, a mai adăugat Romeo Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =