S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul „Cel ce Gândește Singur” cu Tudor Gheorghe

tudor gheorghe

Tudor Gheorghe revine la Reșița cu o nouă premieră, „Cel ce Gândește Singur”, în cadrul căreia Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu. “De aceasta dată Veți vedea un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate și tematică și ritmică și melodică deosebită”, spune Tudor Gheorghe. Evenimentul va avea loc pe data de 20 martie, la Cinematograful Dacia, ora 19.00, prețul unui bilet fiind de 150 de lei, acesta putând fi achiziționat de pe iabilet.ro.

Organizatorii acestui eveniment au pentru spectatori și un set de reguli de acces:

–   ATENȚIE ! Pentru a putea urmării spectacolele artiștilor dumneavoastră preferati, vă rugăm să respectați regulile pandemice în vigoare la momentul concertului!

–   DUPĂ ORA 19.10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare,

–   după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

–   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis, copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.  

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZIȚIONATE NU SE RETURNEAZĂ indiferent de motiv și NU SE FAC EXCEPȚII !!!

–   Nu trebuie să cumparați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vând la suprapreț și nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achiziționează bilete de pe alte site-uri decât cele atorizate de organizatori își asumă toate riscurile și nu vor avea acces în sala de spectacol.

–   Accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 16 =