Resturile vegetale din grădinile reșițenilor se vor ridica doar în baza unei solicitări telefonice

ingrasamant iarba taiata pomi

Reșițenii trebuie să știe că deșeurile vegetale provenite din toaletările de arbori, arbuști, gard viu, cosit iarbă etc. de pe terenurile aferente asociațiilor de proprietari (domeniul public) se depozitează pe spațiul verde sau în zona adiacentă suprafeței carosabile doar în zilele de luni și marți.

Reprezentanții Primăriei Reșița vin cu aceste solicităril pentru a facilita ridicarea acestora de către Serviciul Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, cu anunțarea prealabilă la numerele de telefon 0255220200 sau 0735450991 în intervalul orar de luni până joi intre orele 8.00-16.00 și vineri între orele 8.00-13.00. 

Deșeurile vegetale din zona de case se vor ridica în baza unei solicitări telefonice adresate la numerele de telefon de mai sus, urmând a se stabili data și locația din care vor fi ridicate. Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale în zona platformelor de colectare a deșeurilor municipale, pentru a evita amestecarea accidentală a acestora cu deșeurile menajere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =