Primăria și Consiliul Local Reșița pun la dispoziția cetățenilor 60 de biciclete în sistemul Bike-Sharing

biciclete noi

Începând de astăzi, Primăria și Consiliul Local Reșița pun la dispoziția cetățenilor, ca alternativă la transportul public, 60 de biciclete în sistemul Bike-Sharing. Modul de operare este foarte simplu și se realizează de pe telefonul mobil, bicicletele conectându-se la acesta și putând fi folosite printr-o aplicație și un cont bancar. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să instaleze aplicația, să se asigure că are baterie la telefonul mobil și un card bancar. În sprijinul utilizatorilor au fost montate panouri de afișaj care cuprind informații complete de utilizare a acestui sistem.

Astfel, în oraș sunt șapte stații de acest gen, trei în cartierul Govândari: Intim (Parcul Copilului), Victoria, Renk (vis-a-vis de Lidl) și patru în partea sudică a orașului: în apropierea stației de autobuz de la Poliție, 7 Noiembrie (vis-a-vis de Lidl), UBB-Centrul Universitar Reșița și în vecinătatea stației taxi din Centrul Civic.

Bicicletele au fost achiziționate de municipalitate prin proiectul ‘’ENERGY EFFICIENCY – The Premise of a Better Environment in Romania – Serbia Cross Border Area’’ și pot fi folosite zilnic, între orele 08.00-22.00, conform HCL nr. 312/2019 privind aprobarea Regulamentului de funcționare al sistemului BIKE-SHARING din Municipiul Reșița. Folosirea bicicletelor este gratuită pentru 4 ore consecutiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =