Reșițenii sunt invitați la cea de a X-a ediție a celui mai longeviv eveniment dedicat comunității creative din România, Noaptea Albă a Galeriilor 

salon

Anul acesta, Noaptea Albă a Galeriilor, este cel mai longeviv eveniment dedicat comunității creative din București, inițiat și organizat de Asociația Ephemair, a ajuns la cea de a X-a ediție.

Reșița, se numără printre ce 12 orașe gazdă a evenimentului, care va fi organizat la sfârșitul acestei săptămâni. Așadar,vineri, 30 septembrie, începând cu ora 17.30, la : Salonul de artă și industrie va avea loc vernisajul expoziției de Fotografie ”Activitate CFU” – Ioana Ciolea. Tot mâine, de la 18.00, la Muzeul Banatului Montan este organizată o expoziție a lui Marian Truțulescu”Half of the stories- reconfiguring stereotypes”, închidere expoziție, Petru Galiș.

Sâmbătă, 1 octombrie, de la 18.00, la Centrul German „Alexander Tietz“ are loc Anul jubiliar „150 de ani de la fabricarea primei locomotive cu abur la Reșița, 1872 – 2022” – expoziție de pictură. De la aceeași oră, la Centrul Universitar UBB din Reșița reșițeni pot vizita expoziția de fotografii și instalație interactivă privind dezvoltarea rețelei de ape și utilizarea acesteia și expoziția dedicată celor 150 de ani de la fabricarea primei locomotive pe teritoriul actual al României.

Duminică, 2 octombrie, Salonul de artă și industrie va găzdui expozițiile ”Interferențe Nocturne” – Cristea Mircioane și ”Activitate CFU” – Ioana Ciolea, evenimentul va debuta de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =