Reşiţenii pot admira expoziţia fotografică „Foc nestins“ vis-a-vis de complexul Victoria

Expoziția de artă fotografică al Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița, intitulată „Foc nestins“ a intrat în ultima săptămână de prezentare, locaţia fiind Parcul Tricolorului.

Pe parcursul acestei expoziţii, reşiţenii din mai multe cartiere ale oraşului au avut ocazia să admire lucrările inedite ale tinerilor Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, David Ghilea, Denis Elchescu, Denis Țară, Diana Ciorba, Doru Bănică, Ioana Bănică, Doru Goșnea, Karina Tincul, Oana Florea, Petru Dragomir, Răzvan Ciuvelic, Simona Hurduzeu, Victor Ghițescu, îndrumaţi de Daniel Pușcău. Cursanții expun fotografii realizate pe parcursul acestui an universitar în halele de producție ale companiilor UCM Reșița și TMK, precum și la centrala hidroelectrică Grebla.

„Ne-am propus să realizăm această expoziție din dorința de a arăta reșițenilor ce se întâmplă dincolo de porțile uzinelor din Reșița. Ce se întâmplă acum, în anul 2021, să arătăm că “focul” este încă „nestins”, că încă se muncește, că încă se poate”, a declarat Daniel Pușcău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + three =