Radio Reşiţa, o nouă grilă de programe

RADIO RESITA 1

Începând de astăzi, 9 septembrie, Radio România Reșița vine cu o nouă grilă de programe axată pe informaţie, tronsoane în care vor fi dezbătute temele de actualitate şi multă muzică. Redactorul-şef, Mario Balint, spune că el şi colectivul redacţional îşi doresc ca Radio România Reșița să fie Reperul cotidian al fiecărui ascultător!

„Emisiunile «clasice» ale postului se împletesc cu noutăți astfel încît ascultătorii noștri de pe 105,6 FM și 92,8 și 91,9 FM în Clisura Dunării să fie mai informați și mai aproape de echipa noastră. Mică, dar inimoasă!“, spune cunoscutul ziarist.

Cei mai matinali dintre ascultători se vor trezi „La prima oră” în ritmurile muzicii populare autentice, cu informații utile pentru întreaga zi.

Sâmbăta, între orele 11 și 13 iubitorii fotbalului vor fi în direct cu meciurile ligii a doua, iar știrile, analizele și comentariile publicate în presa locală și regională vor fi prezentate ascultătorilor într-o sinteză programată la ora 14 și 12 minute.

Problemele la zi vor fi dezbătute de la ora 16, în emisiunea REPERE RADIO.

„Sunt doar câteva dintre reperele grilei de toamnă pe care postul public de radio va invită să o descoperiţi începând de astăzi“, mai spune Mario Balint.