Proiectul de fluide medicale, în grafic la spitalul din Caransebeş

proiect fluide 2

Lucrările de modernizare a instalațiilor electrice, de iluminat și de fluide medicale, precum și cele de montare a senzorilor de detecție a incendiilor în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș sunt în plină desfășurare. În ultimele zile s-a lucrat la etajul 6, la Secția Obstetrică-Ginecologie, lucrările fiind finalizate pe jumătate de etaj.

„În momentul de față s-a finalizat jumătate din secția de Ginecologie, facem recepția la aceste lucrări, s-au schimbat partea electrică, partea de fluide medicale, adică oxigen și vacuum, precum și acele semnalizatoare la incendii. Urmează tot pe etajul 6 partea de Neonatologie și finalizarea Secției Ginecologie, apoi coborâm pe celelalte etaje, pe fiecare în parte, să finalizăm aceleași lucrări”, a spus administratorul public al municipiului, Florin Bogdea, care este manager de proiect.

Proiectul „Consolidarea infrastructurii medicale a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, care trebuie finalizat până la 31 decembrie a.c., are o valoare totală de 11.223.069,50 lei cu TVA, contribuția municipalității caransebeșene fiind de 614.324,50 lei cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =