Aparatură modernă pentru spitalul din Caransebeș

aparatura spital 2

Prima tranșă de echipamente medicale achiziționate prin proiectul „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în municipiul Caransebeș” a ajuns zilele trecute la Spitalul Municipal de Urgență.

Așadar, spre bucuria cadrelor medicale și pentru un confort sporit al pacienților, aparatura a fost distribuită la ATI, Compartimentul Primiri Urgențe, Radiologie și Imagistică, Chirurgie-Ortopedie, Medicină Internă, Cardiologie, Neurologie, Pneumologie, Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Boli Infecțioase și ORL, ne-a informat Primăria municipiului.

Astfel, au fost livrate paturi radio transparente, ventilator transport; monitor pentru funcții vitale 15 inch, stație centrală de monitorizare, defibrillator, troliu pentru tratamente, aspirator chirurgical electric, laringofibroscop, aparat pentru eliminare extracorporală CO2, sistem pentru încălzirea pacienţilor, trusă de intubație dificilă pentru adulți, trusă de intubație dificilă pentru copii.

Urmează și alte tranșe de aparatură medicală pentru spital, în perioada următoare. Proiectul „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în municipiul Caransebeș” are un buget total de 39,4 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =