Primăria Anina a câştigat finanţare pentru dotarea Liceului Mathias Hammer

liceu anina

Administraţia locală a orașului Anina a anunţat faptul că a fost câștigată finanțarea proiectului cu titlul „Dotarea unităților de învățământ din orașul Anina, jud. Caraș-Severin”, cod F-PNRR-Dotari-2023-4512. Valoarea totală a contractului este de 1.662.712,68 lei și reprezintă achiziția echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale, echiparea laboratoarelor informatice, asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare şi laboratoarele/atelierele şcolare pentru unităţile de învăţământ ce aparțin Liceului Mathias Hammer din Anina.

„Pentru acest fapt, am fost invitați să semnăm contractul de finanțare cu Ministerul Educației, reprezentat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI)“, a declarat Danu Daniel, viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Anina.

La nivel naţional, peste 5.600 de unități de învățământ preuniversitar, palate și cluburi ale copiilor, Centre de Resurse și Asistență Educațională vor primi mobilier nou, vor fi dotate cu laboratoare de informatică, de științe și multidisciplinare, cabinete școlare pe discipline, săli de sport, ateliere de practică și echipamente IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =