Primele perechi de ghetuțe au ajuns la copiii nevoiași din zona Muncitoresc și cartierul Secu din Reșița

campanie ator

Primele 64 de perechi de ghetuțe, alături de pungi cu dulciuri, au ajuns deja la copiii nevoiași din zona Muncitoresc și cartierul Secu al Municipiului Reșița. Acțiunea face parte din campania umanitară demarată de Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte cu sprijinul Episcopiei Caransebeșului și al Asociației ”Centrul de Tineret Moniom”, alături de alte instituții și asociații partenere, intitulată „Ghetuțele lui Moș Nicolae“.

„Ne-au fost alături reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, instituție care s-a alăturat campaniei noastre. Mulțumim tuturor donatorilor care au făcut posibile aceste bucurii și anunțăm faptul că strângem în continuare donații pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae să ajungă la cât mai mulți copii necăjiți de pe întreg cuprinsul județului Caraș Severin! Donațiile pot fi făcute direct la voluntarii campaniei, sau in contul bancar al asociației noastre: IBAN: RO11BTRLRONCRT0603570901, Banca Transilvania, ReșițaATOR Banatul de MunteCIF: 44808955“, au declarat reprezentanții ATOR.

Campania va continua până pe data de 12 decembrie, strângerea de fonduri pentru încă minim 50 de copii din Reșița fiind în activă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =