Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă cărășenilor 341 locuri de muncă

constructii

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 341 locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind disponibile în Germania. Aici, cărășenii pot opta între tăietor de carne și lucrător în producție, muncitor în construcții de acoperișuri, măcelar, lucrător în construcții de beton, brutar, maistru în construcții , muncitor în construcții, lucrator in productia si prelucrarea sticlei, operator masini si sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor si a materialelor plastic), sef atelier restaurare textile și specialist în restaurarea textilelor.

De asemenea, în Norvegia sunt 41 locuri de muncă pentru montator podele, bucătar, mecanic auto, tinichigiu carosier auto, frizer, dulgher, instalator ventilatie și electrician, Polonia, 3 locuri de muncă pentru măcelar abator vită, Finlanda, două locuri de muncă pentru mechanic de camioane și lucrător în metal. Două porturi de farmacist sunt diponibile în Franța și un loc de muncă în Olanda ca tâmplar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro , secțiunea EURES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 9 =