Autoturism căutat de autoritățile elvețiene, descoperit de polițiștii cărășeni la Oravița

masina gasita oravita

Ieri dimineață, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat o percheziție domiciliară pe raza orașului Oravița, în baza unui mandat de percheziție emis de Judecătoria Oravița, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

În urma percheziției a fost descoperit un autoturism înmatriculat în Elveția, estimat la 25.000 de euro, căutat de autoritățile elvețiene. Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin spune că „În cauză există presupunerea rezonabilă că autoturismul ar fi fost adus în țară de un bărbat din Oravița, după ce ar fi fost achiziționat din Elveția fără a fi achitată contravaloarea acestuia. Autoturismul a fost introdus în camera de corpuri delicte, până la definitivarea procedurilor de restituire către autoritățile elvețiene“.

La activități au participat polițiști criminaliști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Politiștii, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 8 =