Primarul din Moldova Nouă a semnat un proiect de 2,2 milioane de euro pentru liceul din localitate

SEMNARE ACT ADR

Vineri, 1 martie, de Ziua Mărţişorului, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională VEST a fost semnat, un nou un contract de finanţare între Primaria Moldova Nouă şi ADR Vest. Este vorba de proiectul de eficentizare energetică a Liceului Teoretic Clisura Dunării Moldova Noua, corpul A, cu sala de sport, şi Atelier Școala şi centrală termică. Documentul a fost semnat de primarul Adrian Torma şi de directorul ADR Vest, Sorin Maxim.

Valoarea finanțării este de 10.654604,86 lei, aproximativ 2.250.000 euro.

„Este al treilea proiect european semnat şi avem încă 5 proiecte în precontractare, iar în scurt timp vom semna contractul şi pentru Corpul B, de la Şcoala Gimnazială 4.

Ca şi fost elev al Liceului Teoretic Clisura Dunării Moldova Noua, este o deosebita onoare pentru mine să fac parte din acest proiect, mai ales că fetița mea este elevă în acest moment.

Mulțumesc noii echipe de accesare proiecte europene din Primărie, care a muncit extrem de mult pentru acest proiect, mulțumiri speciale veteranilor, Cânpeanu Mirela si Bratu liviu Mihăiţă pentru ca au înțeles că, în ciuda obstacolelor, puterea de a fi buni stă în noi toţi!

Mi-aș fi dorit sa avem aceeași deschidere şi la proiectele finanțate de guvernul României, dar niciodată nu este prea târziu“, ne-a mărturisit primarul Adrian Torma.