PLUS Caraş-Severin are conducere aleasă, dar şi 12 principii de la care nu se va abate

conventia judeteana plus 28 august 1

La sfârşitul săptămânii, duminică, 28 iulie, a avut loc prima Convenție Județeană a PLUS Caraș-Severin, în cadrul căreia a fost aleasă conducerea filialei județene PLUS Caraș-Severin.

Primul președinte al formaţiunii condusă de Dacian Cioloş este Daniel-Petru Toma, secretar general a fost ales Daniel Sandu, trezorier Daniela Manolescu, Andrada Anghel se va ocupa de Comunicare, iar responsabil cu strângerea de fonduri (Fundraising), Aurel Pinoșanu. Totodată, Claudiu Rusu, Alexandru Bratu, Liviu Romanescu şi Daniel Csoke au fost aleşi ca membri în Biroul judeţean, Simona Maria Weisz, Eva-Geta Anghel şi Doru Cristian Bratu vor face parte, în urma votului, din Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj, în timp ce Andrei Belu este coordonator Județean Generația PLUS.  Convenţia judeţeană i-a ales pe cei şapte delegați care vor participa la Convenția Națională din decembrie 2019 de la București.

Președintele Daniel Toma este licențiat în Științe Administrative și lucrează în sectorul privat, având o experiență de peste 12 ani în management. „Politica este pentru noi o datorie civică și morală, pe care ne-o asumăm cu toată responsabilitatea. Politica are nevoie de oameni cu competențe dobândite temeinic și demonstrate în practică, de oameni care înțeleg în profunzime conținutul politicilor publice pe care le promovează și care își asumă cu maturitate consecințele acestora. Vom pune accent pe calitatea factorului uman, care să ducă la creşterea încrederii populației într-o nouă clasă politică”, mărturiseşte Daniel Toma.

Potrivit Biroului Filialei Județene PLUS Caraș-Severin, conducerea își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate. Biroul Filialei Județene PLUS Caraș-Severin