Felix Borcean exclude o candidatură din partea PSD la „locale”

felix borcean

Într-o recentă conferinţă de presă, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a declarat răspicat că, la alegerile locale de anul viitor, el nu va candida sub sigla altei formaţiuni politice decât cea care l-a lansat şi l-a adus în această funcţie, respectiv PNL.

„Nu poţi să treci de la PNL la PSD. E împotriva firii mele, şi a prietenilor mei, şi a familiei… Dar se pot discuta tot felul de alte variante. Una ar fi candidatura ca independent, susţinut de alte formaţiuni politice, dar e prematur, aproape că mereu e prematur să discutăm lucrul acesta. Atât de volatilă este scena politică, încât să faci acum calcule pentru 2020 e foarte hazardat, aşa că ne vedem de treaba noastră, de Primărie, trec alegerile prezidenţiale, se mai liniştesc apele sau se vor tulbura din nou, pentru că mie mi se  pare că acum sunt liniştite şi urmează furtuna de după alegeri”, a spus Felix Borcean.

Întrebat dacă există un proiect politic în care să fie implicat împreună cu primarul oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma, edilul municipiului a declarat că între ei există o legătură şi i-ar plăcea să fie alături de acesta, ca şi de Ioan Popa, primarul Reşiţei, în orice proiect politic, dar numai până la o limită.