PNL Caraș-Severin nu merge pe liste comune cu PSD la alegerile din 9 iunie!

PNL CS

Dintr-un comunicat de presă primit la redacție, aflăm că organizația din Caraș-Severin a Partidului Național Liberal nu va candida la alegerile din 9 iunie pe liste comune cu Partidul Social Democrat. Pentru a înlătura zvonurile care se pare că s-au răspândit în spațiul public, președintele PNL CS, Ion Marcel Vela, a emis un comunicat de presă în care se fac următoarele precizări:

„1) – În judetul Caraș-Severin Partidul Național Liberal nu va avea nici liste electorale comune și nici candidați comuni cu PSD în nicio localitate și nici la Consiliul Județean.

2) – Singura listă comună PNL-PSD este Lista candidaților pentru Parlamentul European, o formulă electorală ce are următoarele argumente politice:

● Dincolo de interesele locale diverse, PNL și PSD au un interes național comun. Trebuie să consolidăm influența României la Bruxelles și să dăm un semnal clar că suntem puternici și acasă și importanți în Parlamentul European.

● Alianța PNL-PSD pentru europarlamentare este cea mai bună soluție pentru a atrage fonduri europene în România și pentru o influență românească reală la Bruxelles, acolo unde deja există o alianță între cele două mari familii europene

● Oferta PNL-PSD pentru europarlamentare este cea mai credibilă ofertă de pe scena politică românească.

● Obiectivele comune ale acestor partide europene sunt: dezvoltarea economică a Europei; asigurarea stabilității și siguranța în fața crizelor ce se manifestă la nivel mondial.

În rest, rămâne cum am stabilit!

Președinte PNL CS,
Senator Ion Marcel Vela”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + twenty =