Petrecerea de 1 mai de la Ponton Casa Baraj, în atenţia poliţiştilor cărăşeni

lac valiug

Timp de trei zile, tinerii au fost aşteptaţi la tradiţionala petrecere de 1 Mai, la Ponton Casa Baraj, cea mai cunoscută locaţie din Văliug. Reprezentanţii clubului au lansat invitaţia la sfârşitul lunii aprilie, dar au pus condiţii pentru participanţi, aceştia fiind nevoiţi să facă dovada unui test PCR negativ făcut cu cel puţin 72 de ore înainte, dovadă a rapelului de vaccin şi un test negativ la intrarea în locaţie. Regulile par să nu îi fi oprit pe petrecăreţi, iar imaginile cu încălcările acestora au ajuns în mediul virtual.

Astăzi, reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliţie Caraş-Severin, compartimentul de Relații Publice, a transmis: „În urma difuzării imaginilor respective, polițiștii s-au sesizat din oficiu și urmează să aplice administratorului operatorului economic respectiv sancțiunile prevăzute de normele legale în vigoare. Facem precizarea că, anterior acestor zile de sărbătoare, administratorul a fost instruit, sub semnătură, cu privire la normele legale și regulile care trebuie respectate“.

Totodată, în zilele de sâmbătă și duminică, polițiștii au verificat locația respectivă, la momentul controlului nefiind constatate nereguli. Polițiștii fac verificări și pentru identificarea persoanelor care apar pe înregistări cum dansează fără a respecta măsurile de  protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 1 =