Silviu Hurduzeu recunoaşte acuzaţiile lui Ioan Popa

acoperis prefectura ars

După ce primarul Reşiţei, Ioan Popa, a dezvăluit că a existat o firmă care a făcut lucrările la acoperișul Palatului Administrativ, care a ars zilele trecute, Silviu Hurduzeu a ieşit public şi a recunoscut.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin declară: “Urmarea primirii, în cursul zilei de ieri, 20 august 2020, a răspunsului oficial al ISU „Semenic” privind cauza probabilă de producere a incendiului, se impun clarificări, pentru că am văzut tot felul de reacții în spațiul public.

Firma care a executat lucrările la acoperișul clădirii Palatului Administrativ are contract cu Consiliul Județean Caraș-Severin. Lucrările au fost recepţionate și au vizat reparații la acoperiș, iar pentru acest tip de lucrări nu este nevoie de autorizație de construire. În perioada de garanție a lucrării au apărut noi infiltrații la nivelul etajului IX al clădirii, izolația acoperișului fiind cu covor bituminos, iar reprezentanții firmei au fost chemați să remedieze aspectele sesizate.

Am solicitat deja o expertiză și ulterior vom demara lucrările de reparații, iar cheltuielile vor fi recuperate de la cei care au greșit. Fie firma, care a lucrat la acoperiș, își asumă lucrările de reparații, fie contractăm o altă firmă și recuperăm în instanță toate costurile reparațiilor”, scrie Silviu Hurduzeu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − four =