Încep lucrările de reabilitare la Grădinița numărul 3 din Reșița

Încep lucrările de reabilitare la Grădinița numărul 3 din Reșița

Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, a anunțat că astăzi a fost predat către constructor amplasamentul Grădiniței cu Program Normal nr. 3 din cartierul Muncitoresc, pentru demararea lucrărilor de reabilitare.

Valoarea totală a lucrărilor este 1.456.438,18 lei, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 15 luni. Potrivit proiectului, lucrările de reabilitare, extindere și mansardare a construcției vor implica modificări ale finisajelor pereților exteriori, ale învelitorilor, a tâmplăriei exterioare.

Se va realiza o refunctionalizare a spațiilor. În principiu, structura funcțională va rămâne similară cu cea inițială urmărindu-se îmbunătățirea funcțiunii de grădiniță cu program normal. Pe latura estică se va realiza un nou corp, ce urmează să aibă un nou acces, precum și un vestiar, sălile de grupă rămânând pe pozitia inițială, modificându-se numai căile de acces în vederea asigurării evacuării în caz de urgență. Pe latura nordică se va amplasa oficiul, care are în componență și un spațiu tehnic, în care este amplasată centrala termică și centrala de detecție și semnalizare incendii, iar pe latura sudică se relochează grupul sanitar pentru copii și cadre didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + nine =