Peste 70 de perechi de ghete, haine și dulciuri au fost împărțite copiilor din Moldova Nouă

campanie moldova noua

În perioada 17 noiembrie – 5 decembrie, la Moldova Nouă s-a desfășurat campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, episcopul Caransebeșului. În ajunul praznicului Sfântului Ierarh Nicolae, prietenul copiilor, au fost distribuite peste 70 de perechi de ghete, haine și dulciuri copiilor din oraș, acțiune în care s-au implicat cele trei parohii de pe raza orașului

La sfârșitul acestei campanii care și-a îndeplinit obiectivul, Părintele Gheorghiță Băloi slujitor la Parohia Sfântul Gheorghe din Moldova Nouă a declat: „Bucuria dăruirii se împletește cu rugăciunea și postirea, în așa fel încât să se transforme în mântuire și apropiere de Chipul Lui Dumnezeu din om. Astfel că în aceasta perioadă, ca și permanent de altfel, ni se cere să fim buni și milostivi față de semenii noștri, și să devenim canale binefăcătoare ale Harului Dumnezeiesc. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că doar comoara cea din cer contează. Noi am fost doar «unealta» iubirii și dăruirii dumneavoastră”.

Beneficiarii acestei campanii au fost copiii și tinerii din orașul Moldova Nouă, proveniți din familii monoparentale și cu o situație financiară precară.

„Acum când facem bilanțul acestui frumos proiect filantropic pe care îl desfășurăm de câțiva ani în orașul nostru, se cuvine să ne rugăm Sfântului Ierarh Nicolae să ne dăruiască  și nouă mai multă bunătate din bunătatea pe care și el însuși a primit-o de la Dumnezeu Cel Bun și Mult-milostiv și să ne înțelepțească pentru ca zi de zi, să o lucrăm în relația cu aproapele nostru”, a precizat părintele Ion Nedelcu de la Parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 6 =