Asociația Acasă în Banat a dat startul tradiționalei campanii „Dar din dar“ în Caraș-Severin

dar din dar

Voluntarii Asociației Acasă în Banat au împărțit primele pachete destinatefamilșiilor defavorizate din Jitin, Grădinari, Greoni, Goruia, Gârliște și Giurgiova, acțiune care face parte din cadrul campaniei „Dar din dar“.

„Am fost foarte impresionați să vedem elevii de la Liceul Teoretic „General Dragalina” Oravița că ni s-au alăturat, împreună cu dirigu’ Cosmin Ciorman, au strâns fonduri, au făcut 12 pachete și au mers pe teren să le distribuie la familii din trei localități. Îi felicităm și ne inspiră energia și dorința lor de implicare!În fine, a cincea echipă pe ziua de ieri a ajuns în comuna Goruia și satele aparținătoare și tare bine au făcut, pentru că au ajuns la câteva cazuri dificile și bine alese. Mulțumim Banca Regională pentru alimente Timișoara, donatorilor și voluntarilor care au făcut ziua de azi posibilă! Mulțumiri Primăriilor Ciudanovița, Goruia și Grădinari pentru sprijinul oferit în identificarea beneficiarilor“, au declarat reprezentanții asociației.

Astăzi, voluntarii pornesc din nou la drum spre o nouă destinație. Toți cei care vor să se alături acestei campanii o pot face prin:

DONAȚII DIRECTE. În următoarele trei săptămâni vom colecta donații de alimente neperisabile, produse de igienă și de curățenie de la toți cei care doresc să le doneze direct (pentru preluarea lor sunați-ne la tel. 0748918091).

CUTIA DE DONAȚII LIDL. Îndemnăm toți clienții LIDL să doneze în cutiile de donații speciale amenajate la ieșirea din magazine, pentru ca aceste alimente să ajungă la beneficiari cu ajutorul mai multor asociații implicate (alimentele strânse la LIDL – bv. Iosif Bulbuca/AEM vor ajunge la asociația noastră).

ACHIZIȚIA UNEI AGENDE. O firma din Timisoara ne va dona pentru campania Dar din Dar 20% din vânzările „Jurnalului de Antrenament” (link in comentarii).

DONAȚII ÎN CONT. De asemenea, ne ajută foarte mult orice donație, indiferent de sumă, în conturile noastre:Banca Transilvania:Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801OTP Bank:Cont LEI: RO80OTPV190001300530RO01PayPal: acasainbanat@gmail.comRevolut: 0748918091

SPONSORIZĂRI COMPANII. Dacă reprezentați o companie ne puteți sponsoriza, fără costuri, cu 20% din impozitul pe profit pe anul 2021 (contactați-ne la telefon 0748918091).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − eight =