(PE) Echipa LIBERALĂ de la Reșița – oamenii frumoși, repere ale comunității noastre. Astăzi îl prezentăm pe „veteranul” echipei liberale

Alexandru Borza

Alexandru Borza se află în fața celui de-al treilea mandat în Consiliul Local Reșița. A ales să continue pentru a contribui și la finalizarea numeroaselor proiecte aflate în diferite faze de derulare, la care și-a adus aportul încă din momentul în care acestea au fost inițiate de primarul Ioan Popa.

Inginer de profesie, cu realizări remarcabile în sectorul privat – a contribuit la succesul societății Pangram SA, apoi al societății Superfit SRL -, în prezent pensionar, Alexandru Borza este un promotor neobosit al Banatului Montan și un împătimit al drumețiilor montane și al sportului în aer liber: alergare montană, cicloturism, schi, înot în ape deschise.

Ecologist asumat, dar nu radical, ci realist, Alexandru Borza se declară un adept al liberalismului, considerând că politicile liberale conduc la prosperitate și că liberalismul și ecologia funcționează bine împreună, numai o societate bogată și educată putând proteja natura.

(Codul unic de identificare al mandatarului financiar coordonator: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 3 =