Orașul Bocșa își îmbracă hainele de primăvară

Bocsa

Zilele acestea, se lucrează intens la Bocșa pentru a da un aspect primăvăratic orașului. Nu demult, primăria a decorat spațiile verzi din apropierea clădirii administrative prin plantarea de arbuști ornamentali. După cum ne-a declarat primarul orașului, Mirel Pascu, de la Podul Mare și până la Bocșa Română vor fi plantați 200 de astfel de arbori ornamentali.

De asemenea, astăzi, Primăria Bocșa a organizat o acțiune de plantare de pomi, intitulată „Primăvara e mult mai verde”, în zona Bocșa Izvor. La această acțiune au participat în jur de 50 de elevi de la Liceul Teoretic „Tata Oancea”, însoțiți de cadre didactice, precum și angajați ai S.P.G.C Bocșa, care au plantat un număr de 600 de puieți de brad pe ambele părți ale drumului de camioane, dinspre Insula Paradis către localitatea Colțan.

Și pentru că primăvara este anotimpul în care tot românul iese la curățenie în curte și în jurul casei, și în zona Insulei Paradis s-a trecut la refacerea căilor de acces și a bordurilor, astfel încât să fie totul pregătit pentru sezonul de evenimente de divertisment care se apropie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =