Obiectiv reabilitat la Băile Herculane, după mai bine de 27 de ani

fantana herculane

După restaurarea podului de piatră și a parcului Central din Băile Herculane, administrația locală și-a îndreptat atenția spre fântâna de lângă statuia lui Hercules.

Cristian Miclău, primarul stațiunii spune că își dorește ca alături de echipa sa să redea locuitorilor și turiștilorspiritul și măreția celei mai frumoase stațiuni din estul Europei.

„Atât cât ne permite legea am investit în simbolurile orașului repunându-le în circuitul turistic. Astfel, am reabilitat un obiectiv de interes din centrul staţiunii Băile Herculane, după mai bine de 27 de ani. Fântâna de lângă statuia lui Hercules, simbolul oraşului de pe Valea Cernei, a devenit punctul de atracţie al turiştilor, în această vară, turiști care au umplut staţiunea. Și da are și o legendă frumoasă: se spune că, după vizitare, este bine să se arunce câte un bănuț pentru îndeplinirea dorințelor, aşa cum se procedează în fântânile renumite din marile oraşe ale lumii. De aceea, vom achiziționa și peştişori viu coloraţi, spre încântarea turiştilor,’’ a mai precizat Cristian Miclău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =