Noi servicii medicale gratuite în specializările ORL, urologie și psihiatrie pentru cărășeni

cjas

Începând de astăzi, locuitorii județului Caraș-Severin vor putea accesa noi servicii medicale gratuite, în specializările ORL, urologie și psihiatrie.

Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin au semnat cu medicii Leonard Chisăliță (ORL) și Valerică Lineschi (Urologie), aceștia fiind și în trecut în contract cu CJAS, de această dată fiind vorba de o reorganizare. Pacienții celor doi medici îi vor putea găsi tot la Reșița, în aceeași locație ca și până acum, la fosta Policlinică SMF. „Astfel de contracte sunt benefice, mai ales în județul nostru, unde posibilitățile financiare sunt mici, iar asigurații au nevoie de asistență medicală, zic eu, de calitate”, a declarat, dr. Leonard Chisăliță.

Noutatea de astăzi vine pe parte de psihiatrie, unde CJAS Caraș-Severin a semnat un contract cu medicul Milena Juverdeanu, aceasta putând fiind găsită de pacienți la Caransebeș. Doamna Juverdeanu și-a finalizat studiile la Facultatea de Medicină din Timișoara, urmând stagii de pregătire la Sibiu. „Am un cabinet medical individual la Caransebeș. M-am consultat cu medici din zonă și am aflat că există un deficit în domeniu. Consider că pot să fac o diferență, să beneficieze cât mai mulți oameni de servicii, fără să aștepte foarte mult după programări”, a afirmat dr. Milena Juverdeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − two =