Dunca, Isac și Ungur au verificat tronsonul de drumul județean 587 Apadia-Delinești

FB IMG 1671350973007

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, și administratorul public al județului Caraș-Severin, Andrei Ungur, a efectuat o vizită de evaluare a stadiului infrastructurii rutiere de pe tronsonul drumului județean 587 Apadia-Delinești.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a adus asigurări că în primăvară va fi asfaltat și tronsonul Valeadeni-Apadia și Ohăbița, pe lângă cele două tronsoane asfaltate deja din intravilanul localităților Delinești și Apadia. De asemenea, a precizat că nu are nicio importanță culoarea politică a primarilor, pentru Consiliul Județean contează doar cetățenii și îmbunătățirile aduse calității vieții acestora.

„Îi asigur pe cetățeni că vom continua să intervenim atâta timp cât vremea ne va permite, pe cât mai multe drumuri județene, deoarece îmbunătățirea condițiilor de trafic în județ este una din prioritățile echipei Consiliului Județean chiar dacă aceasta este o misiune complexă ce necesită multă muncă”, a declarat Romeo Dunca, președintele Consilului Județean Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =