Modificări în organizarea Zilelor Recoltei de la Reșița

toamna gugulani 4


Referitor la informațiile emise ieri de reprezentanții Primăriei Reșița cu privire la restricționarea circulației în oraș, astăzi, ne-au parvenit noi date despre acest eveniment.

„Așadar: Consiliul Local al municipiului Reşiţa anunţă restricționarea circulației tuturor autovehiculelor pe B-dul Republicii, tronsonul de drum situat între intersecția B-dului Muncii/Str.Făgărașului și intersecția Mol, pe perioada organizării evenimentului „ZILELE RECOLTEI”, începând cu data de 30.09.2021, ora 8:00 și până în data de 03.10.2021, ora 22:00. Precizăm faptul că, traficul rutier va fi deviat pe strada Timişoarei cu acces spre breteaua de legătură dintre sensul giratoriu Kaufland şi str. Timişoarei – tur/retur (paralel cu râul Bârzava)“, se arată în comunicatul emis de Primăria Reșița.

Pentru informarea călătorilor, operatorul local Societatea Transport Urban Reșița S.R.L. va anunța modificările survenite în transportul public din această perioadă, astfel: programul de circulaţie al autobuzelor în mijloacele de transport pentru modificarea capătului de linie la Kaufland – traseul principal; traseul Intim – Moniom care se va desfăşura cu ocolire pe breteaua de legătură dintre sensul giratoriu Kaufland şi ieşirea spre str. Timişoarei.

Reamintim faptul că incidența cumulată pentru Reșița a depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, iar modificări privind acest eveniment pot surveni pe parcursul acestor zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − five =