După mai bine de zece ani, preșcolarii reșițeni din Moroasa se bucură de noua grădiniță de pe Strada Sportului

gradinita moroasa

Începând de luni, preșcolarii Grădiniței „Semenic“ din cartierul Moroasa vor începe cursurile în noua locație de pe Strada Sportului. Lucrările la acest imobil au început în anul 2007, dar au fost abandonate în scurt timp din lipsa fondurilor. În anul 2017, lucrările se reiau cu o valoare de 15.000.000 lei, finanțare prin PNDL și de la bugetul local, iar astăzi a avut loc recepția finală.

„Au fost finalizate lucrările la clădire și va continua amenajarea exterioară a zonei. De luni se vor muta în ”casă nouă” preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Semenic și cei de la Grădinița cu Program Normal nr. 7. În total, aici vor funcționa nouă grupe de grădiniță și 3 grupe de creșă“, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Așa cum s-a promis, spațiul este unul generos, doar că mobilierul este unul învechit, pentru remedierea acestui aspect, reprezentanțiia dministrației locale au declarat că : „Urmează să accesăm finanțare și pentru dotarea grădiniței cu mobilier și alte echipamente necesare activităților didactice, la fel cum vom face pentru toate instituțiile de învățământ din oraș“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − thirteen =