Primăria Reşiţa cere părerea cetăţenilor despre cel mai mare proiect de regenerare urbană din zona de vest, reconversia Funicularului

funicular

Primăria Reşiţa a lansat un chestionar dedicat proiectului de reconversie a Funicularului, timpul alocat completării fiind unul foarte scurt. În acest mod, reprezentanţii administraţiei locale vor să afle doleanţele locuitorilor în ceeace priveşte trasformarea în realitate a celui mai mare proiect de regenerare urbană din zona de vest.

Reconversia Funicularului presupune untransformarea pasajului metalic de 500 m lungime, la o înălțime de 35 m, într-o promenadă peste oraș care să ofere cele mai inedite facilități de agrement precum bungee jumping, tiroliană, panou de cățărat, promenadă, piste de biciclete și conectarea cu potecile și pistele amenajate pe dealurile din jurul Reșiței.

„Răspunde la câteva întrebări și ajută-ne să trasformăm acest proiect în realitate. Am pregătit două chestionare, unul dedicat reșițenilor și altul pentru potențiali turiști. Chestionarele se accesează prin linkurile de mai jos: pentru rezidenții Reșiței: https://forms.gle/A8FFMKRMXRa4SVT19, iar pentru pentru nerezidenți: https://forms.gle/q4AYTa8ZgyvFsD7A9”, au transmis reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 5 =