Marcel Vela, despre primarii răzvrătiţi din PNL: „Avem probe concrete că sunt pesedişti“

7 MARTIE 2019

Într-o conferinţă de presă ţinută joi la Reşiţa, preşedintele PNL Caraş-Severin. Marcel Vela, a făcut referiri la ultimele evenimente ce au avut loc în organizaţia pe care o conduce, cu referire la acei primari care au devenit indezirabili.

„Este prima dată când avem o probă concretă că primarii din Ramna, Grădinari şi Forotic sunt membri PSD şi vom acţiona în consecinţă. Sâmbătă, au fost la adunarea de alegeri a PSD. Mă întreb, în ce calitate s-au aflat în sală, chiar dacă nu au votat? Dacă domnul prefect nu va lua măsuri, o să acţionăm în instanţă şi îl chemăm ca martor pe domnul Dragnea să ne spună cine sunt cei trei“, a mărturisit senatorul Vela.

La întrebarea dacă Felix Borcean se va mai bucura de susţinerea consilierilor liberali, Marcel Vela a spus că nu a avut loc nicio întâlnire a Biroului Politic Local Caransebeş în ultima perioadă în care să se discute astfel de aspecte, însă crede că relaţia dintre părţi depinde foarte mult de primar şi nu de consilieri. În acelaşi timp, încercând să minimalizeze conflictul existent în PNL Caransebeş, liderul liberalilor judeţeni a spus:

„Pe Felix Borcean nu l-a dat nimeni afară. Domnul primar se ocupă de primărie şi de partid se ocupă altcineva. Acum are mai mult timp de primărie, cine l-a dat afară? Iar motivele pentru care a fost schimbat din funcţia deţinută în partid sunt motive reale, prevăzute în statut“.

Vela a fost întrebat pentru cine „joacă“ Borcean în acest moment la Caransebeş, pentru PSD sau pentru PRO România, răspunsul lui a fost surprinzător, dar şi ironic: „Pentru USR. Probabil! PRO România şi USR cred că au prea mulţi candidaţi ca să mai fie loc şi de Felix.“