Marcel Vela a fost reales președinte al PNL Caraș-Severin

Marcel Vela - reales

Astăzi, la Sala Polivalentă din Reșița, au avut loc alegeri. Actualul președintele, Marcel Vela, a fost reales în această funcție, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate. „Le mulțumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucția pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este liniște și respect pentru muncă. Le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizația, dar și destinul acestui județ. Le suntem datori lor, dar și oamenilor din tot județul, să reușim să dezvoltăm Banatul de Munte și localitățile noastre”, a declarat Marcel Vela.

Pentru următorii patru ani, componența noii conduceri a Filialei PNL Caraș-Severin este următoarea: președinte: Vela Ion Marcel; prim-vicepreședinți: Marșalic Jaro Norbert, Popa Ioan; vicepreședinți: Românu Gheorghe, Brian Filimon, Ungur Andrei Vasile, Cîrdei Iustin Doru, Rusu Ioan, Roma Gheorghe, Dacica Adrian Laurențiu, Miclău Cristian; membri: Cojocariu Ioan, Crîsnic Petru Novac, Curiac Gheorghe, Gâfu Cristian, Golu Mircea Cătălin, Ispas Arin, Lechici Ilie Mirco, Miloș Ion, Quint Felicia, Răduță Romeo Silviu, Siladi Raul Andrei, Spausta Maria, Sporea Ghiță, Vela Ioan Cristian, Vlasici Marian; trezorier: Surdu Daniel George; secretar general: Rădoi Ovidiu.

Din Biroul Politic Județean mai fac parte de drept, conform Statutului PNL, având calitate de vicepreședinți, Dunca Romeo, ca președinte al Consiliului Județean, și deputatul Rujan Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 10 =