Mai mulţi reşiţeni rămân luni fără gaze naturale

gaze aragaz

Delgaz Grid continuă programul de investiții în județul Caraș-Severin, săptămâna viitoare urmând să fie finalizată o importantă lucrare de modernizare a rețelei de gaze naturale din municipiul Reșița.

Investiția, în valoare de peste 2,8 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale pe o lungime de aproximativ 4,5 km pe străzile Sportului, Cerna, Petru Maior și Ateneului. Beneficiari sunt clienții din localitate, care vor avea asigurată continuitatea în alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță.

Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 24 iulie, între orele 10.00-16.00, pe șapte străzi din municipiul Reșița. Sunt afectați parțial consumatorii care locuiesc pe străzile Petru Maior, Gh. Șincai, Nalbelor, Viorelelor, Zambilelor, Begoniilor, Ateneului.

Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =