Au demarat lucrările pentru reţelele de gaz pe trei străzi din Caransebeş

retele_gaz

Marţi, 3 mai, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru rețelele de gaz în Valea Cenchii, strada Corcana și Calea Timișoarei, din municipiul Caransebeş.

Acest lucru presupune executarea rețelelor de distribuție gaze naturale/instalațiilor de racordare și a branșamentelor de gaz pe cele trei obiective, pe o lungime de aproape 5,5 km. De asemenea, va fi extinsă conducta de distribuție a gazelor naturale existentă pe strada 1 Decembrie 1918.

Lucrările vor fi executate de o firmă din Reșița care a câștigat contractul în valoare de aproape 3,9 milioane lei și care are 10 luni la dispoziție pentru finalizarea lucrărilor, informează Primăria Caransebeş.

Conform constructorului, lucrările se vor derula simultan în mai multe zone: de la intersecția Valea Cenchii spre Teiuș, cu săpătură; de la intersecția DN 58 spre Valea Cenchii, prin foraj; de la intersecția străzii Valea Cenchii spre Unitatea militară, prin pădure; de sub podul de cale ferată pe Strada Gării, lângă cimitir, spre blocurile NATO, prin foraj.

De extinderea rețelelor de gaz în cele trei zone vor beneficia câteva sute de familii, iar investiția realizată din bugetul local va putea fi recuperată de la compania de distribuție a gazelor, conform noilor reglementări în domeniu, se mai arată în comunicatul Primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − eleven =