Investiție de patru milioane de lei pentru modernizarea rețelei de distribuție a gazelor din Caraș-Severin

gaz

Delgaz Grid a investit, în 2020, patru milioane lei pentru modernizarea a opt km din rețeaua de distribuție a gazelor din județul Caraș-Severin, cele mai importante investiții fiind derulate în municipiul Reșița.

Adela Boțan, din cadrul departamentului de comunicare al societății Delgaz Grid, spune că în acest an se intenționează înlocuirea a nouă kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale din județ.

Cele mai importante două proiecte de investiții ale companiei Delgaz Grid s-au derulat la Reșita pe străzile Pomostului, M.Groza și Revoluția din Decembrie, respectiv străzile Parcului, Fagului, Dealul Mare, Mureșeni și Corbului, lungimea totală a conductelor și branșamentelor de gaz înlocuite fiind de peste cinci kilometri. Totodată, unul dintre cele opt autolaboratoare achiziționate de companie pentru detectarea eventualelor scurgeri de gaze naturale a ajuns în dotarea echipelor care gestionează rețeaua din județul Caraș -Severin.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Caraș Severin fiind programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 9 kilometri, valoarea investițiilor depășind 4, 2 milioane de lei. Lucrările prevăzute a fi finalizate în 2021 sunt cele de la Bocșa (6 km) și Reșița(3 km).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =