ACS Banat Girls intră în pregătiri pentru play-out

ACS Banat Girls - pregatiri

Clubul de Liga 1 de fotbal feminin ACS Banat Girls Reşiţa a intrat în pregatirile fizice pentru a lua în piept partea a doua de sezon, jucătoarele începând primul antrenament colectiv din data 8 februarie, avându-l alături pe Octavian Bârsanu.

La reuniunea lotului nu au fost prezente toate jucătoarele: două sunt în izolare, una în recuperare în urma unei accidentări, două junioare au început școala și nu au putut participa, iar alte două jucătoare au fost cooptate la lotul național al țării lor – Republica Moldova, fetele Rita Panova și Violetta Mitsul pregatindu-se pentru un nou meci din preliminariile Campionatului European.

Un transfer foarte important pentru ACS Banat Girls este ucraineanca Olga Zezlukina, o jucătoare foarte bună, luată în această perioadă de la Universitatea Galați, care s-a alăturat astfel lotului echipei reșițene.

Daniel Amariei, antrenorul ACS Banat Girls, speră ca, în cele cinci săptămâni programate pentru antrenamente intense, toate fetele să participe atat pe teren, cât și în sala de forță. El și-ar fi dorit ca echipa să poată merge și intr-un cantonament, dar din lipsă de fonduri acest lucru nu se va putea realiza. În schimb se vor face câte două antrenamente pe zi, acestea efectuându-se în mare parte pe terenul din Minda, sub supravegherea lui Octavian Bârsanu.

În partea a doua a campionatului, Daniel Amariei va intra cu un lot de 18 jucătoare, clubul situându-se pe locul 10 în Liga 1 de fotbal feminin, cu 6 puncte obținute în 11 partide jucate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 1 =