Liderii cărășeni ai PNL, în campanie de susținere a lui Sorin Perian

PNL in campanie

Senatorul Marcel Vela, deputatul Jaro Marșalic, Romeo Dunca și Ovidiu Rădoi s-au aflat astăzi în campanie electorală, alături de echipa PNL Bocșa și liderii zonali de pe Valea Bârzavei, pentru a-l susține pe viceprimarul Sorin Perian, candidat pentru funcția de primar al orașului Bocșa.

În cadrul campaniei, liberalii au vizitat două firme importante din Bocșa, Endress Group Romania și ElectroEchipament Industrial. Împreună cu Filip Leonard, acționar principal, și Valentin Cârsta, director tehnic al Endress Group Romania, echipa liberală a discutat despre soluțiile pentru dezvoltarea comunității locale.

Alexandru Voia și Sorin Sandu, de la ElectroEchipament Industrial, au apreciat, la rândul lor faptul că administrația liberală vine în sprijinul tuturor întreprinzătorilor. Echipa PNL a prezentat gazdelor soluții concrete prin care Primaria Bocșa poate încuraja întreprinzătorii să înființeze noi locuri de muncă.

Candidatul Sorin Perian a promis susținerea mediului de afaceri și a prezentat salariaților companiei câteva dintre soluțiile pe care le propune pentru rezolvarea problemelor comunitare ale orașului. La rândul său, senatorul Marcel Vela a garantat susținerea Guvernului pentru proiecte și programe de dezvoltare pentru întreprinzători și realizarea de noi locuri de muncă, iar Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean cărășean, a promis sprijinul finaciar al instituției pe care o conduce pentru bugetul local și realizarea unor investiții care vor schimba în bine calitatea vieții în orașul Bocșa, a transmis Biroul Comunicare al PNL Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 15 =