Jihad!

mario2Văicăreli şi urlete isterice, chemări în instanţă. Cine a erodat „imaginea” României în Europa, în aşa fel încît „Cameristul” PES se fereşte de PSD ca dracu de tămîie! M-am tot gîndit şi, prin prisma ultimelor informaţii, cred că Direcţia Naţională Anticorupţie şi Noul Parchet al Parchetelor au un rol determinant. Păi, dacă tu, decident politic, înfiinţezi un parchet, peste capul celorlalte parchete, înseamnă că NU AI ÎNCREDERE ÎN JUSTIŢIE şi CORUPŢIA ESTE OMNIPREZENTĂ şi OMNIPOTENTĂ în România zilelor noastre! Mai „carte de vizită” decît asta, nu se poate! Mai paralel decît statul paralel, nimic mai posibil!

Nenorocirea abătută peste amărăşteanul carpato-danubiano-pontic are legătură cu epuizarea resursei umane în politica românească. Dovadă stă situaţia actuală din România, lupta fără sfîrşit între palate, curvele şi prea-curveştile întîlniri de taină, bişniţarii de suflete, fără scrupule, fără Dumnezeu. România se află într-o situaţie disperată din cauza clasei politice care parazitează ţara şi poporul. Aceasta este concluzia care se desprinde după detalierea Bugetului de Stat pe 2019, dar şi faţă de adoptarea ordonanţelor de urgenţă care facilitează abuzurile în justiţie.

Un buget al groazei, nerealist, bazat pe cifre şi analize „istorice”, a aruncat deja ţara în haos şi în colaps. România este prizoniera istoriei şi numai glonţul de argint mai poate face minuni.

Sumele repartizate pentru finanţarea partidelor parlamentare întrec orice imaginaţie: 40 de milioane de euro pentru PSD şi 35 de milioane de euro pentru PNL, în condiţiile în care Grupul Popularilor Europeni primeşte, în Parlamentul European, 24 de milioane de euro. Ţară săracă, jefuită cu sîrg ba cu mîna stîngă pesedistă, ba cu dreapta liberală. Pentru că mortul ăsta, numit România, pute de trăzneşte în ambele părţi.

Ascultaţi-l pe senatorul Ţuţuianu vorbind băbeşte despre Bugetul de Stat şi veţi ştii că anul acesta România e cu lacătul pe uşă şi obloanele trase! Iar noi sîntem prizonierii unor bande fără scrupule!

Mai mult, prin inconştienţă teribilă şi lipsă de viziune, România a aruncat Republica Moldova în braţele Rusiei, cu consecinţe incalculabile pentru securitatea ţării şi a Europei de Est! Dar ce poţi să te aştepţi de la trădătorii de ţară şi neam?

Îmi pare rău că nu sînt mai bărbos, mai urît, mai bătrîn şi nu pot să dau o fathwa, prin care să chem pe toţi nenorociţii crizelor, cu zîmbetul pe buze, la un jihad românesc! Ştii ce mă gîndeam în noaptea care a trecut? Turcia a devenit membră NATO prin anii 50, chiar dacă Marea Britanie s-a opus. Cu toate acestea, partenerii occidentali nu s-au supărat cînd, la 12 septembrie 1980, generalul Kenan Evren dă o lovitură de stat militară, suspendă constituţia din 1961 şi dizolvă 10 partide politice. Această lovitură de stat are loc ca urmare a unei profunde crize interne, a luptelor necontenite între dreapta şi stînga, proteste de stradă, eşecul politicii liberale care, printre altele, a dus la creşterea preţurilor şi la devalorizarea monedei naţionale. Şi Turcia şi-a revenit! După care, Evren a predat conducerea civililor…