ISU “SEMENIC” dă startul campaniei de recrutare „Salvator din pasiune”

pompierita

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin demarează o nouă etapă de recrutare a cetăţenilor interesaţi să devină voluntari în cadrul programului „Salvator din pasiune”.

Campania își dorește să creeze o legătură tot mai strânsă între societatea civilă și serviciile profesioniste pentru situații de urgență, prin implicarea activă a voluntarilor în soluționarea problemelor cu care comunitatea se confruntă.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se alăture pompierilor salvatori sunt următoarele: vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani; să fie apţi din punct de vedere medical; să nu fi fost condamnaţi pentru săvârşirea de infracţiuni cu intenţie; să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

Cei interesaţi pot depune dosarele de înscriere la sediul inspectoratului din municipiul Reşiţa, str. Castanilor, nr.123, până la data de 06.10.2023, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.
Informații suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0255 211 213 sau accesând site-ul inspectoratului www.isusemenic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =