Zile de foc pentru pompierii cărășeni

pompieri

La sfârșitul săptămânii trecute, pompierii militari din cadrul inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin au fost solicitați să intervină pentru stingerea mai multor incendii, accidente rutiere sau misiuni de prim ajutor.

În cursul zilei de sâmbătă, pompierii orăvițeni, în cooperare cu membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Forotic au intervenit, cu două autospeciale de stingere, în localitatea Forotic, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd, extins la şopronul alăturat, în urma căruia au ars acoperișul acestora pe o suprafață de aproximativ 60 mp și 8000 kg de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

De asemenea, pompierii militari au acţionat pentru acordarea asistenţei medicale, transportarea la spital a unei victime, precum şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor în cazul a două accidente rutiere petrecute în localitățile Sichevița și Ticvaniu Mic. În urma acestora, o persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au primit îngrijiri medicale.

În perioada de referință, s-au înregistrat 28 de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat, precum şi alte situaţii din categoria asistenţă persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − sixteen =